maanantai 23. syyskuuta 2013

Lauantai ja kaiken alku (tai no ei ihan)

Pari viikkoa sitten aloitettiin uusi partiokausi. Nyt me ollaan vihdoinkin kaikki samoajia: Minä (Sonja), Pieti, Veikko, Andy ja Sampo. (Samoajat ovat 15-17-vuotiaita partiolaisia.) Ollaan kokoonnuttu jo muutama vuosi yhdessä, mutta nyt meno paranee entisestään!

Facebookin ihmemaailmassa aloimme miettiä, milloin voisimme kokoontua. Samalla päätimme, että alamme pitämään blogia, jotta saisimme jotain sisältöä tavallisten partiokokoontumisten lisäksi.

Ei voisi heti arvata, että 15-17-vuotiailla on yleensä kalenteri täynnä. Kokoontumisten järjestäminen on suhteellisen hankalaa, mutta onneksi partiokertojen ei tarvitse olla säännöllisiä. Lopulta sopiva aika löytyi lauantaina.

Pidettiin partio Pietillä. Veikko kannatti ehdotusta, koska Pietillä on ruokaa. (Ja hyvää ruokaa olikin, kinkkupiirakkaa <3) Sampo saapui tyylikkäästi myöhässä tultuaan ensin lippukunnan yöretkeltä ("Pöljä, miksi menit sinne? Kukaan muu ei ollut tulossa", kommentoimme Sampolle.). Andy taas ei saapunut paikalle ollenkaan.

Suunnittelu jäi jälleen kerran aika vähäiseksi, mutta nyt on ainakin blogi pystyssä! Vaihdettiin kuulumisia, ja mietittiin ryhmän nimeä. Olimme kerrankin luovia nimen suhteen, joka on siis "Tanssivat Hemulit".

Kun varsinainen suunnittelu oli enemmän tai vähemmän ohi, ryhmä alkoi katsoa Pietin koneelta Stand Upia ja popittamaan mm. Ylvisin The Fox -biisiä. Ja pelaamaan.

Partiomaista toimintaa? Close enough.

Myöhemmin syksyllä luvassa lisää! :)

- Faltsu eli Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti